HATAY / ANTAKYA - Ayşe Fitnat Ortaokulu

Kemal BEREKETOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1990 yılında Hatay’ın Antakya İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antakya ilçesinde tamamladı.2008 yılında girdiği Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliğini 2012 yılında bitirdi. 2013 yılının Eylül ayında ilk görev yeri olan Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Oymaklı köyüne atandı.1 yıl sonra aynı ilçeye bağlı Babatorun köyüne atandı.Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Batıayaz Bedi Sabuncu Ortaokuluna atandı. 2 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra idarecilik sınavına girip kendi okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.2020 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitimiştir. Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisansını 2023 yılında bitirmiştir.06/11/2023 tarihinde Batıayaz Bedi Sabuncu Ortaokulu Müdür Yardımcısı iken ilk defa yönetici atama kapsamında Okul Müdürü olarak atanmıştır.